Välkommen att medverka vid våra resemässor
i Norrköping, Linköping och Visby

Som utställare når du en intressant och reseintensiv region. Precis som tidigare år var 2018 års Resmässa en succé både i Norrköping, Linköping samt Visby och lockade sammanlagt c:a 8.000 besökare och många nöjda utställare. 2019 års mässor kommer att genomföras lördagen den 8 februari i Norrköping, söndagen den 9 februari i Linköping. Likt tidigare år är platsen Louis De Geer Konsert & Kongress Norrköping, Linköping Konsert & Kongress och Wisby Strand som alla ligger i hjärtat av respektive städer och är lätta att nå för besökarna. Mässans öppettider i Linköping och Norrköping är 10.00-15.30. I Visby genomförs mässan i samarbete med mässan Hem & Trädgård, med gemensamma öppettider 10.00-16.00.

Mässtidning och marknadsföring

Inför respektive mässa trycks en 24-sidig mässtidning där besökarna lätt kan hitta vad de söker och bli inspirerade. Ni har möjlighet att annonsera i denna tidning. Tidningen går även ut som bilaga i Norrköpings Tidningar, (ca 95 000 läsare/dagligen), Folkbladet (ca 20 000 läsare/dagligen) respektive Östgöta Correspondenten (ca 130 000 läsare/dagligen) som en del av marknadsföringen av mässan. Även vid mässan i Visby kommer en bilaga att distribueras med Gotlands Allehanda och Gotlandstidningen. Läs mer om mässtidningen.

Förutom mässtidningen marknadsför vi mässan i bland annat tidningsannonser, webb, tv, radio och runt om i städerna. Vill ni lotta ut presentkort, resa eller liknande under mässan, meddela oss, så lägger vi in det i vår marknadsföring.

Resemässan har nu även en egen sida på Facebook (facebook.com/resemassa). Gå gärna in gilla vår sida.

Föredrag

Som utställare på Resemässan har ni möjlighet att hålla föredrag där ni kan berätta för besökarna om ert utbud och speciella resor. Vi har tillgång till två fina lokaler med utrustning på respektive ort. Seminarierna får vara högst 20-25 min, antalet tider och platser är begränsade. Ingen extra kostnad tillkommer.

Leverantörsträff för Norrköping och Linköping

Fredagkvällen innan mässan I Norrköping anordnar vi en leverantörsträff med mat och dryck för alla utställare på mässan i Linköping och Norrköping. Träffas och utbyt erfarenheter eller skapa kontakter med nya och gamla bekantskaper inom branschen. Deltagande för en person ingår i mässpriset. Är ni fler som vill delta på kvällen är kostnaden 300:-/ person exkl. moms. Ditt deltagande i leverantörsträffen meddelar du när du anmäler dig till mässan.

Vistelsepaket och leverantörsträff i Visby

För er som ställer ut på Resemässan i Visby finns möjlighet till ett vistelsepaket med specialpris, detta ingår båt tur/retur ink bil med Destination Gotland samt boende i 2 nätter på Scandic Visby: Pris för dubbelrum: 1495 kr per/person (2 nätter).  Pris för enkelrum: 2495 kr per/person (2 nätter). Intresse för dessa paket görs vid anmälan till Resemässan. Under lördagskvällen anordnar vi en leverantörsträff, med mat och dryck, för alla utställare på mässan. Deltagande för en personer på leverantörsträffen ingår i mässpriset. Är ni fler som vill delta på kvällen är kostnaden 300:-/ person exkl. moms. Ditt deltagande i leverantörsträffen meddelar du när du anmäler dig till mässan.

2021

Även datum för året 2021 är spikade. Norrköping 6 februari, Linköping 7 februari.

Arrangör

Resemässan arrangeras av Bert Ferin Konsult AB.
Bert Ferin, Tel. 011 – 12 08 50 alt. 0705 – 12 08 50, Fax. 011 – 12 08 70, bert.ferin@telia.com
Resemässan c/o Bert Ferin Konsult AB, Box 2262, 600 02 Norrköping